Szűrés

A(z) TP Vision kulcsszót tartalmazó cikkek

7. generációs P5 processzorral jönnek az új Ambilight televíziók

2023. február 8. -

Bármilyen tartalmat is szeretnének nézni a felhasználók 2023-ban – legyen az film, sport vagy játék – a TP Vision a legjobb élményt kínálja az új Philips TV prémium OLED, MiniLED „The Xtra” sorozatú modelleken és a „The One” LED Ambilight TV széles választékának köszönhetően. Minden újonnan bevezetett modell az új, 7. generációs P5 képfeldolgozó processzorral rendelkezik.

Kulcsszavak: televízió, TP Vision
Tovább

A TP Vision ismét bizonyítja elkötelezettségét a kiemelkedő kép- és hangminőség mellett

2022. augusztus 31. -

A TP Vision, a Philips TV & Sound márkák licenctulajdonosa az új Ambilight TV termékcsalád bevezetésével ismét igyekszik tágítani a televíziós kép- és hangteljesítmény határait a Philips OLED+937 csúcsmodellel, ezen felül a kínálat egy másik Bowers & Wilkins felszereltségű Philips OLED+907 modellel és egy új Mini-LED készülékkel is bővül.

Tovább

A Philips TV & Sound termékei négy EISA-díjat nyertek

2022. augusztus 17. -

A TP Vision folyamatos törekvéseinek célja, hogy a Philips TV- és hangtermékekkel továbbra is kijelöljék az AV-piac mások által referenciának tekintett sztenderdjeit. A vállalat ezen törekvéseit újfent négy díjjal jutalmazta az EISA a 2022/23-as időszakra vonatkozóan: idén a márka három EISA TV díjat és egy EISA Audio díjat vihetett haza.

Tovább

Terméktervezési díjakat kapott a TP Vision

2022. április 10. -

Ismét rangos szakmai elismerésben részesült a TP Vision elkötelezettsége az európai formatervezés iránt: a vállalat Philips márkájú TV- és audio termékei négy díjat nyertek a 2022-es Red Dot Awardson, a dizájn világának legtekintélyesebb eseményén.

Tovább